O nama...

Na 40 km od Beograda, na granici mesta Stojnik i Babe, u neposrednoj blizini Sopota nalazi se Centar zdravlja Izvor. Centar je lociran u prirodnom okruzenju, na “ruzi vetrova” sa stalno čistim planinskim vazduhom. U pitanju je ugostiteljski objekat pansionskog tipa, sa specifičnim sadržajem, koji podrazumeva povratak prirodi i zdravom načinu života.

Imajući u vidu da je savremeni način života opterećen elementima koji negativno utiču na psihofizičko zdravlje čoveka, Centar Izvor pruža svojim korisnicima dragocenu mogućnost ublažavanja ili čak poništavanja negativnih posledica, programom koji im stavlja na raspolaganje. Na taj način, korisnicima se pruža mogućnost da pomognu u očuvanju svog psihofizičkog zdravlja, kao i u procesima lecenja i oporavka. Prevashodna namena ovog Centra je pomoć osobama koje su u fazi lečenja od teških bolesti.

Kako su svi negativni uticaji eliminisani ili svedeni na minimum, stvoreni su idealni uslovi za boravak ljudi koji se leče od teških bolesti, a posebno nakon zračne ili hemio terapije. Centar predviđa i boravak zdravih osoba koje nastoje da očuvaju svoje zdravlje. Specijalnim programom za kratko vreme se postiže pročišćavanje organizma od triglicerida, slobodnih radikala i drugih otrova. U našoj zemlji je uočen veliki porast malignih, autoimunoloških, kardio-vaskularnih i drugih bolesti, pa je otvaranje jednog ovakvog objekta od neprocenjive vrednosti.

Napominjemo da Centar nije bolničkog tipa, već mesto gde priroda daruje svoju lekovitu moć.

Smeštaj

Prilikom gradnje i opremanja centra, posebna pažnja je posvećena materijalima koji su korišćeni kao i izboru samog mesta na kom se objekat nalazi. U tom smislu su korišćeni prirodni materijali ili je izvršena zaštita od štetnih zračenja, kako tehnoloških, tako i geopatogenih. Na taj…

Kako doci do nas

Centar Izvor se nalazi na 45 km od Beograda, između Avale i Kosmaja kod Sopta.
Do Centra Izvor se može doći Avalskim putem do Ralje, zatim kod pumpe postoji isključenje za Babe i Stojnik.
Auto-putem Beograd-Niš, isključenje za Sopot naplatna rampa u Malom Požarevcu, preko Đurinaca do…

Izjave pacijenata

Ovim putem želimo da omogućimo pregled emisija i video izjava naših isceljenih pacijenata, svim korisnicima našeg sajta, koji nisu u mogućnosti da prate emisije na televiziji.

Knjiga utisaka

Ovo su samo neki od utisaka naših pacijenata.

Početna strana
O nama...
Smeštaj
Kako doci do nas
Izjave pacijenata
Knjiga utisaka
O zdravlju...
Ishrana
Voda
Čajevi i dodaci
Zračenje
Rad na sebi
Energoterapija
Fizikalna terapija
Zanimljivosti
Program mršavljenja
Vikend naselje Morak 1
Stojnik, 11233 Ralja

+381 (11) 8260 005
+381 (65) 8260 005
+381 (11) 8260 350
+381 (11) 8260 351 - faks

office@centarizvor.com